aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣωφρόνης: «Ήταν επηρεασμένοι οι παίκτες μου»

Σωφρόνης: «Ήταν επηρεασμένοι οι παίκτες μου»

Στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και στην κόπωση λόγω των συνεχόμενων αγώνων (σε διάστημα εννέα ημερών τρία παιχνίδια) στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για το πρώτο νικηφόρο τρίποντο μετά τα ανεπιτυχές αποτελέσματα που επηρέασαν τη ψυχολογία τους. Σιγά – σιγά θα παίρνουν αυτοπεποίθηση στα πόδια τους και να μην ξεχνάμε ότι έπαιξαν σε εννέα μέρες τρία παιχνίδια. Έρχεται διακοπή και θα πάρουμε ανάσες. Θα έχουμε απουσίες λόγω Εθνικής και πιστεύω στην επιστροφή μας στο εκτός έδρα παιχνίδι με τον Εθνικό θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Όπως είπα, είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και θα είναι δύσκολο για όλους.

Δεν υπάρχουν θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Ήδη είδαμε ότι δυσκολεύονται όλοι με όλους. Ο μαραθώνιος είναι μεγάλος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να μην χάνουμε βαθμούς. Καλή συνέχεια στο φίλο Πάμπο και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Κλείνω με τον κόσμο που ήρθε στον κόσμο. Εκεί που χρειάστηκε μας βοήθησε και ελπίζω με τα αποτελέσματα να αρχίσουμε να φέρνουμε πίσω τον κόσμο στο γήπεδο».

Για τον τραυματισμό του Γκακπέ: «Θα το δούμε αύριο και θα ξέρουμε πόση διάρκεια θα χρειαστεί για να επανέλθει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ