aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Σκανάρει» ξανά τους Μπάρμπαρο και Γουίλερ

«Σκανάρει» ξανά τους Μπάρμπαρο και Γουίλερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με το τέλος της φετινής περιόδου, ολοκληρώνεται και τυπικά η συμφωνία παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού στην Καρμιώτισσα, των Αλεχάντρο Μπάρμπαρο και Χρήστου Γουίλερ. Οι δύο ποδοσφαιριστές, έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ με τον Απόλλωνα, αναμένεται να επιστρέψουν και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα επαναξιολογήσει την περίπτωσή τους.

Ο Αργεντινός διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με υψηλές απολαβές. Η παραχώρησή του στην Καρμιώτισσα, τον βοήθησε να πάρει παιχνίδια όμως δεν είχε σταθερή απόδοση, που να πείθει -τους κυανόλευκους- ότι μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα στη νέα σεζόν. Είχε 16 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ.

Όσον αφορά τον 19χρονο Χρίστο Γουίλερ (αριστερά στη φωτό κάτω), είχε μια μόνιμη παρουσία στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θα επαναξιολογηθεί από την τεχνική ηγεσία, αφού θα λάβει μέρος στην προετοιμασία και ανάλογα θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του. Το πιο πιθανό είναι πως θα επιστρέψει στο ρόστερ του Απόλλωνα. Είχε 28 συμμετοχές με την Καρμιώτισσα (2.396 αγωνιστικά λεπτά) όλες ως βασικός και κατά γενική ομολογία είχε σταθερή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ