aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣιγουριά για το έμψυχο δυναμικό

Σιγουριά για το έμψυχο δυναμικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ακίδα του μετεγγραφικού στόχου. Στον Απόλλωνα δεν βιάζονται, γιατί υπάρχει μπόλικος χρόνος.

Ο Πέδρο Εμανουέλ λέει πως με τους ποδοσφαιριστές που διατηρήθηκαν στο έμψυχο δυναμικό, αλλά και με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν, η ομάδα του θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της.

Μέχρι το τελευταίο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, στις 21 Ιουλίου στην Τούμπα, μια εβδομάδα δηλαδή πριν από το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα θα είναι έτοιμη να μπει δυναμικά, ώστε να σφραγίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχουν δοθεί άλλα τέσσερα φιλικά στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ουγγαρία. Εκεί θα φανούν και οι προθέσεις του τεχνικού του Απόλλωνα όσον αφορά στο αρχικό σχήμα στο οποίο θα επενδύσει στις πρώτες επίσημες εξετάσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ