aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣφύριγμα ανανέωσης στον Απόλλωνα

Σφύριγμα ανανέωσης στον Απόλλωνα

Στον Απόλλωνα, μετρούν αντίστροφα για να κλείσουν άλλη μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν με απογοητευτικές εμφανίσεις. Σήμερα, η ομάδα της Λεμεσού αντιμετωπίζει την ΑΕΖ και στις 12 Μαΐου τον Οθέλλο, σε αγώνες άνευ σημασίας.

Τίποτα με τίποτα δεν διακυβεύεται. Η διοίκηση, υπό την ηγεσία του Νίκου Κίρζη, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν, ανοίγοντας τα ζόρικα κεφάλαια του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και του ρόστερ.

Η παραμονή του Πάμπλο Ματσίν στην τεχνική ηγεσία είναι εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς η διοίκηση φαίνεται να αμφισβητεί τη συνέχισή του παρά το ισχύον συμβόλαιο. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται σύντομα, ενώ ο Κίρζης θα καθορίσει και τον προϋπολογισμό για την επόμενη περίοδο, με στόχο τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα ξεχάσει τη φετινή αποτυχία.

Αλλαγές αναμένονται σε όλα τα επίπεδα, καθώς η ομάδα θέλει να επανέλθει στις υψηλές απαιτήσεις και να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Γιατί, οι δύο τελευταίες σεζόν, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του Απόλλωνα, προκαλώντας έντονη απογοήτευση. Οι επόμενες κινήσεις θα είναι κρίσιμες για τη μελλοντική εικόνα της ομάδας αφού η διοίκηση, θα χαράξει τον δρόμο στον οποίο θα βαδίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ