aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Σφήνα ο Παναθηναϊκός για Τζουμ»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Άρνοντ Tζουμ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sdna.gr», ο οποίος όπως ήδη γνωρίζετε έχει στα χέρια του πρόταση από τον Απόλλωνα. Μάλιστα, ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμη στην ομάδα της Λεμεσού καθώς αξιολογεί επιπλέον προτάσεις που έχει ενώπιον του, ενώ όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα από τη Σκωτία, θα πάρει την απόφαση του μετά το Κόπα Άφρικα στο οποίο συμμετέχει με την Εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ακόμη δύο περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψιν των “πρασίνων” είναι ο διεθνής Καμερουνέζος στόπερ Αρνόντ Tζουμ και ο Σκωτσέζος εξτρέμ Μίκι Τζόνστον σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ”.

Ο Νίκος Νταμπίζας μάλιστα εμφανίζεται να ταξίδεψε τον προηγούμενο μήνα στο Εδιμβούργο για να δει από κοντά τους δύο παίκτες στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας ανάμεσα στη Χαρτς και τη Σέλτικ (1-2).

Ο Ντζουμ, είναι 30 ετών, διεθνής με το Καμερούν, μάλιστα θα δώσει το “παρών”  στο Κόπα Άφρικα και προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με 40 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς και φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, ενώ το κασέ του είναι προσιτό (περίπου 150.000 ευρώ). Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λεχ Ποζνάν, Ακίσασπορ και Ρόντα.

Σε ό,τι αφορά τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ της Σέλτικ, Μίκι Τζόνστον, μέτρησε 23 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ την περασμένη σεζόν και προτάθηκε από το αγγλικό γραφείο που εκπροσωπεί και τον Αρμενάκα. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας τον παραχωρεί με δανεισμό, καθώς δεσμεύεται ως το 2023».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ