aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣε πολύ καλό δρόμο οι Μπεντόγια και Μπάρμπαρο

Σε πολύ καλό δρόμο οι Μπεντόγια και Μπάρμπαρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πολύ καλά είναι τα νέα από την Ουγγαρία για τους Μιγκέλ Μπεντόγια και Αλεχάντρο Μπάρμπαρο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δείξει στις προπονήσεις και στα φιλικά πως πρόκειται για πολύ καλή πάστα.

Ο Ισπανός μέσος Μπεντόγια παρουσιάζεται με διάθεση στις προπονήσεις και με τον τρόπο συμπεριφοράς του δείχνει πως έχει μπει στο πετσί της ομάδας. Σιγά – σιγά βρίσκει τα πατήματά του και αναμένεται πως στον κατάλληλο χρόνο θα είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν αποκλείεται αύριο να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής εναντίον της Χάποελ Ασρέ.

Ο Πέδρο Εμανουέλ ποντάρει πολλά στην εμπειρία του 31χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος στον Απόλλωνα θέλει να κάνει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις απ’ ό,τι στην προηγούμενή του ομάδα, τη Λέφσκι. Τα ίδια περίπου ισχύουν για τον Αργεντινό Μπάρμπαρο, ο οποίος, λόγω του προβλήματος με τον Παπουλή, ίσως ξεκινήσει βασικός στις αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι κυανόλευκοι έχουν ως δυνατά όπλα τους την ποιότητα, την εμπειρία και τη δίψα για να ταξιδέψουν όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Γνωρίζουν από ευρωπαϊκούς αγώνες, όπως γνωρίζουν πως πολλά μπορεί να κριθούν και στις λεπτομέρειες. Και για να μη χάσουν το τρένο θα φροντίσουν να είναι καλά διαβασμένοι, στις 28 Ιουλίου και στις 5 Αυγούστου.

Ο αντίπαλός τους στον 3ο προκριματικό γύρο, όποιος και αν είναι αυτός, κρύβει παγίδες και ήδη ο Πέδρο Εμανουέλ έχει αρχίσει την κατασκοπία του, για να πάει όσο πιο έτοιμος γίνεται στα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ