aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣε Παπαγεωργίου και Δημητρίου τα βραβεία της 17ης αγωνιστικής

Σε Παπαγεωργίου και Δημητρίου τα βραβεία της 17ης αγωνιστικής

Σε Γιώργο Παπαγεωργίου και Δημήτρη Δημητρίου τα βραβεία Stoiximan Top Goal και Stoiximan Top Save, της 17 αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2020/21 μετά από ψηφοφορία στην επίσημη σελίδα του Π.Α.Σ.Π.

Όπως ανακοίνωσε ο Π.Α.Σ.Π. ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας πέτυχε το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής, σύμφωνα με το το 51% των ψήφων, ενώ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα συγκέντρωσε το 34% των ψήφων για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του Π.Α.Σ.Π.:

O Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 17ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2020/21! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας συγκέντρωσε το 51% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής.

O Δημήτρης Δημητρίου είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 17ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2020/21! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, μετά από την πιο αμφίρροπη ψηφοφορία, συγκέντρωσε το 34% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση της αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ