aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε νέα εποχή η συνεργασία του Απόλλωνα με την Columbia

Σε νέα εποχή η συνεργασία του Απόλλωνα με την Columbia

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημαντικό οικονομικό εφόδιο που θα βοηθήσει τον Απόλλωνα, να απλώσει τα φτερά του ακόμη πιο μακριά, αποτελεί η επάνοδος της εταιρείας Columbia στους χορηγούς του.

Μετά από έξι χρόνια η Columbia, που ήταν επίσημος χορηγός-χρηματοδότης του Απόλλωνα από το 1987, επιστρέφει και στο πίσω μέρος της φανέλας του θα αναγράφεται το Columbia Restaurants.

Η κοινωνική προσφορά της Columbia ευρύτερα στη Λεμεσό έχει αναγνωριστεί, παρόλον ότι περισσότερο συνδέθηκε η σχέση της με τον Απόλλωνα. Η όλη εξέλιξη ήταν μια προσπάθεια που άρχισε με επαφές και πρωτοβουλίες που είχε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης με τον ιδιοκτήτη της Columbia, Χεΐντριχ Σιέλερ και τα διευθυντικά στελέχη Φοίβο Βάκη και Λούη Δημητρίου.

Η εταιρεία είχε αποχωρήσει από επίσημη χορηγός του Απόλλωνα τον Οκτώβριο του 2010, όμως ήταν πάντα στο πλευρό των κυανόλευκων σε ό,τι βοήθεια ζητούσαν. Η τωρινή οικονομική βοήθεια δεν θα είναι όπως παλιά, όμως έχει γίνει η αρχή και πλέον όλοι στον Απόλλωνα προσδοκούν σε μια νέα εποχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ