aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣε καλό δρόμο η αποθεραπεία τους

Σε καλό δρόμο η αποθεραπεία τους

Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα ανήκει στο παρελθόν και στον Απόλλωνα βλέπουν την επόμενη μέρα. Η πορεία αποθεραπείας των Αρκάντιους Πιέχ και Άντον Μαγκλίτσα βρίσκεται σε κάλο δρόμο. Αμφότεροι θα ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι εξετάσεις των δυο ποδοσφαιριστών έδειξαν ότι οι τραυματισμός τους άρχισε να υποχωρούν και έτσι προς το τέλος της βδομάδας αναμένεται να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο πρώτος αντιμετώπισε πρόβλημα με τους προσαγωγούς του περί τα μέσα της περασμένης εβδομάδα, ενώ ο Πολωνός, υπέστη θλάση την παραμονή του αγώνα της πρεμιέρας. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είναι πλήρως έτοιμοι για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη και πολύ δύσκολα θα προλάβουν.

Αν δεν είναι έτοιμοι, τότε μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός θα είναι ο Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ για τον οποίο δεν υπάρχει καμία ανησυχία και η αντικατάστασή του στο 81’ του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα δεν είχε να κάνει με κάποιο πρόβλημα του Ιβοριανού. Ο επιθετικός των κυπελλούχων έκανε τη δουλειά του και με το υπέρ της ομάδας του 2-0 αποσύρθηκε για να μη συμβεί κάτι δυσάρεστο.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι τόσο ο Φώτης Παπουλής όσο και ο Ζοάο Πέδρο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μέσα στις φάσεις, έχουν την ευχέρεια να σκοράρουν και γενικά πρόκειται για έμπειρους επιθετικούς που είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλο και να υποστηρίξουν τον Γκιέ Γκιέ ανοίγοντας του διαδρόμους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ