aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣε έναν περίπου μήνα θα είναι πανέτοιμος

Σε έναν περίπου μήνα θα είναι πανέτοιμος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Μακρίδη στην ενεργό δράση αποτελεί κι ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο, το οποίο είναι πολύ κοντά να κερδίσει.

Προπονείται κανονικά και σε έναν περίπου μήνα αναμένεται πως ο Πέδρο Εμανουέλ θα τον υπολογίζει ακόμη και για βασικό. Πρόκειται για μια επιστροφή, η οποία ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα, καθώς μιλάμε για έναν άκρως ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την ισχυρή του προσωπικότητα αναμένεται ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου από την ομάδα του. Ο διεθνής μέσος συμμετέχει σε όλες τις ασκήσεις και το μόνο που μένει είναι η συμμετοχή του σε ένα-δυο φιλικά, για να νιώσει έτοιμος και για τα επίσημα παιχνίδια.

Για τον Άντον Μαγκλίτσα, η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΖ. O Κροάτης επιθετικός ακολουθεί ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης και οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι μοιρασμένες. Μεθαύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάστασή του, αν και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός 11άδας για να προστατευτεί.

Άλλωστε, ακολουθούν τα δύο ντέρμπι με αντιπάλους την ΑΕΚ και την ΑΕΛ και ο Πέδρο Εμανουέλ προτιμά να έχει απόλυτα έτοιμο τον Μαγκλίτσα στα πιο δύσκολα. Είναι διαθέσιμος, εξάλλου, και ο Αρκάδιους Πίεχ, ενώ στη φαρέτρα της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Αντριάν Σαρδινέρο.

Στα 15 και 10 ευρώ τα εισιτήρια

O Απόλλων ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα την ΑΕΖ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Kυριακή στο Παφιακό Στάδιο. Σημείο προπώλησης είναι το Apollon Official Store, το οποίο βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος, ενώ οι τιμές, που έχουν ορισθεί από τη γηπεδούχο ομάδα, είναι στα 15 ευρώ το κανονικό εισιτήριο και στα 10 ευρώ το μαθητικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ