aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Σας εμπιστεύομαι και μπορείτε να καταφέρετε»

«Σας εμπιστεύομαι και μπορείτε να καταφέρετε»

ΤΟΥ  ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Εμανουέλ μέσα στο σαββατοκύριακο που πέρασε. Πρωινές ήταν οι δύο προηγούμενες προπονήσεις στο Κολόσσι, ενώ σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα θα συνεχιστεί το απόγευμα, με την προσοχή του Πορτογάλου προπονητή να εστιάζεται στην τακτική.

Ο Εμανουέλ δεν κοιτάζει πίσω και όπως ανέφερε στους παίκτες του στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι να συγκεντρωθούν στον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Γκρασχόπερς. «Ότι έγινε, έγινε στο πρώτο ματς, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τον ρυθμό που θέλουμε. Σας εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε», ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο τεχνικός του Απόλλωνα.

Εκτός πλάνων είναι ο Σατσέτι, ενώ ο Παπουλής το παλεύει ώστε να βρίσκεται σε ένα καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Εμανουέλ. Το πιθανότερο είναι να δούμε το βράδυ της Πέμπτης τους κυανόλευκους να αρχίσουν το παιχνίδι με την ενδεκάδα που είδαμε στην Ελβετία . Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε δίπλα από τον Γκιέ Γκιέ άλλον έναν επιθετικό να παίρνει θέση μάχης.

Ο Απόλλων καλείται να είναι πιο επιθετικός σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά και πιο προσεκτικός στην άμυνα. Είναι σημαντικό να κερδηθούν οι μονομαχίες και παραλλήλως να αναχαιτιστούν οι επιθέσεις των αντιπάλων κυρίως από τα άκρα. Σημεία που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και έχει θίξει ο Εμανουέλ στους παίκτες του. Εκεί που εστιάζει ακόμη την προσοχή του ο τεχνικός των κυπελλούχων είναι στον αποτελεσματικό τρόπο σύμπτυξης αφού ξέρει πως τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Εάν οι κυανόλευκοι δεχθούν γκολ την Πέμπτη από την Γκρασχόπερς, εννοείται πως η αποστολή θα γίνει δυσκολότερη. Και δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Οι παίκτες της ομάδας θα προπονηθούν σήμερα και αύριο στο Κολόσσι, ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη προπόνηση στο ΓΣΠ. Στάδιο που θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας με τους Ελβετούς.

Μειωμένες οι τιμές των εισιτηρίων για το ματς της Πέμπτης

Με μόνο 10 ευρώ (αντί 15), οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με την Γκρασχόπερς. Η διοίκηση του Απόλλωνα στην προσπάθειά της στις εξέδρες του ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη να βρεθεί όσο γίνεται περισσότερος κόσμος, προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ