aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣαν να βλέπει Ομόνοια και… σεληνιάζεται!

Σαν να βλέπει Ομόνοια και… σεληνιάζεται!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Αντριάν Σαρδινέρο πέρασε αλλαγή στο 76’ του προχθεσινού ντέρμπι με την Ομόνοια και ο ΣωφρόνηςΑυγουστή ήταν σαν και έβαλε τον «ειδικό» για να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλο του. Λες και ήξερε τι θα έδινε στην ομάδα του. Ο Iσπανός δεν έκανε για πρώτη φορά τη ζημιά στους πράσινους. Ο 27χρονος επιθετικός έχει δημιουργήσει ξεχωριστή παράδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια με την Ομόνοια.

Την προηγούμενη σεζόν σκόραρε τέσσερις φορές σε παιχνίδια πρωταθλήματος, τα τρία ήταν με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Δύο στην νίκη με 2-1 στις 15 Ιανουαρίου και άλλο ένα στην νίκη με 2-0 στις 2 Απριλίου. Δεν είχε σκοράρει μέχρι προχθές και έκανε αρχή ξανά με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Τέσσερα από τα πέντε γκολ που σημείωσε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, ήταν με την ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια μάλιστα εστία, μπροστά από τη βόρεια. Ο Κύπριος προπονητής τον έριξε λοιπόν στο γήπεδο προχθές και ο Σαρδινέρο έκανε τη δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ