aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣάλαϊ: «Κανείς δεν ξέρει αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα»

Σάλαϊ: «Κανείς δεν ξέρει αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα»

Τις συνθήκες ζωής στην Κύπρο την εποχή του κορωνοϊού διηγήθηκε στην Ουγγαρία ο Αττίλα Σάλαϊ. Ο Ούγγρος αμυντικός του Απόλλωνα σε συνέντευξή του στην «Nemzeti Sport» σημείωσε πως έχει περιοριστεί στο σπίτι ακολουθώντας τα μέτρα που έχουν παρθεί από την Κυβέρνηση της Κύπρου, ενώ ανέφερε στους συμπατριώτες του ότι κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

«Για όλους μας είναι δύσκολο. Μας λείπει το ποδόσφαιρο πολύ, όμως τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μένουμε σπίτι, να βγαίνουμε μόνο όταν πρέπει και να έχουμε πίστη ότι η επιδημία θα τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ούγγρου αμυντικού στην «Nemzeti Sport», ενώ ακολούθως περιέγραψε στους συμπατριώτες του τη διαδικασία που επιβάλλεται να κάνει οποιοσδήποτε κάτοικος της Κύπρου για να κινηθεί εκτός σπιτιού μετά τα μέτρα της Κυβέρνησης.

«Αν θες να βγεις από το σπίτι, πρέπει είτε να συμπληρώσεις μια φόρμα στην οποία δηλώνεις πού θα πας, είτε να στείλεις SMS και να επιστρέψεις στο σπίτι σου το αργότερο σε τρεις ώρες. Στην πραγματικότητα βγαίνουμε μόνο για τα απαραίτητα ψώνια και παίρνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας. Προηγουμένως μπορούσαμε να πηγαίνουμε για τρέξιμο, αλλά τώρα μας εισηγούνται να μην το κάνουμε. Μέσω διαδικτύου λαμβάνουμε ατομικό πρόγραμμα από τους γυμναστές και το ακολουθάμε στο σπίτι. Υπάρχει πρόγραμμα ποδηλασίας τις Δευτέρες και τις Τετάρτες και φυσικής κατάστασης τις Τρίτες και τις Πέμπτες».

Διαβάστε επίσης: «Καμία ένδειξη για το μέλλον του Πέδρο, είτε μείνει, είτε φύγει…»

Την αβεβαιότητα που προκύπτει για το μέλλον του πρωταθλήματος σημείωσε ο Αττίλα Σάλαϊ, ο οποίος τόνισε πως εφόσον επαναρχίσει η αγωνιστική δράση στόχος του Απόλλωνα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ο στόχος μου, αλλά και της ομάδας είναι η πρώτη θέση. Φυσικά κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αν τελειώσει φυσικά. Κανείς δεν μπορεί να το πει σίγουρα» και καταλήγοντας μίλησε για την Εθνική Ουγγαρίας: «Απ’ ότι ξέρω ο προπονητής παρακολουθεί όλους τους παίκτες που είχε στα υπόψη προηγουμένως και όλους όσοι έχουν δικαίωμα να παίξουν στην ομάδα, αλλά δεν έχω πληροφόρηση ποιους αγώνες παρακολουθεί. Προσπαθώ για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και φυσικά, ελπίζω ότι το όνομά μου θα είναι στην κλήση για το επόμενο παιχνίδι με τη Βουλγαρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ