aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΣάλαϊ: «Χρειάζομαι μια - δύο εβδομάδες, εξαρτάται από τη διοίκηση»

Σάλαϊ: «Χρειάζομαι μια – δύο εβδομάδες, εξαρτάται από τη διοίκηση»

Μια – δύο εβδομάδες χρειάζεται ακόμα ο Αττίλα Σάλαϊ για να καταλάβει τι… συνέβει, όσον αφορά την εμπειρία του με την Εθνική Ουγγαρίας στο Euro, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα Nemzetisport της χώρας του. Σχολίασε παράλληλα τα όσα ακούγονται για μετεγγραφή του σε ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος. Τόνισε πως είναι τιμή του, ωστόσο η διοίκηση της Φενέρ είναι αυτή που θα αποφασίσει, όταν φτάσει η κατάλληλη προσφορά.

Όσα δήλωσε ο Αττίλα Σάλαϊ:

«Είναι υπέροχο συναίσθημα να σκεφτόμαστε τα πράγματα που έχουμε επιτύχει. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για την υποστήριξη των οπαδών. Οι εμπειρίες μας ήταν σαν ένα όνειρο, δεν κατάλαβα ακόμη πλήρως τι συνέβη. Χρειάζομαι μια – δύο εβδομάδες, ίσως ένα μήνα για να το καταλάβω. Αλλά είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος της εθνικής ομάδας».

«Άφησα πίσω μια επιτυχημένη χρονιά. Έπαιξα συνολικά 56 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών αγώνων. Αυτή η σεζόν ήταν η περίοδος αιχμής του την καριέρα μου. Έκανα μεγάλη επιτυχία τόσο στην εθνική ομάδα όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Χάσαμε το πρωτάθλημα με τη Φενερμπαχτσέ και ήρθαμε στην τρίτη θέση».

«Υπάρχουν συχνά διαφορετικά δεδομένα για το θέμα της μετεγγραφής μου. Τα δεδομένα είναι απλά, είμαι παίκτης της Φενερμπαχτσέ, έχω μακροχρόνιο συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη και είμαι περήφανος που μπορώ να παίξω στη Φενέρ. Φυσικά, εάν η ζωή μου προσφέρει την ευκαιρία να παίξω σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα, δεν είναι μυστικό ότι θέλω να το πραγματοποιήσω και να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε αυτά. Εργάζομαι κάθε μέρα για να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία».

«Είναι τιμή για μένα να αναφέρεται το όνομα μου για τόσο μεγάλους συλλόγους, αλλά δεν ζω με αυτές τις ειδήσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα αυτή τη στιγμή είναι να παίζω και η Φενερμπαχτσέ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι σε καλή φάση και σε ένα καλό κλαμπ. Μπορώ να συνεχίσω την ανάπτυξη μου και να παλέψω για την επιτυχία. Δεν αξίζει να μιλήσω για τη μετεγγραφή μου μέχρι η διοίκηση πει ότι έφτασε μια κατάλληλη προσφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ