aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΣάλαϊ: «Αύξηση 462,5% με εκτόξευση σαν το bitcoin!»

Σάλαϊ: «Αύξηση 462,5% με εκτόξευση σαν το bitcoin!»

Νερό στ’ όνομα του Αττίλα Σάλαϊ πίνουν στην Τουρκία. Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός κατάφερε όχι μόνο να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε, αλλά να κερδίσει ρόλο ηγέτη στην άμυνα της τουρκικής ομάδας με αποτέλεσμα να εκτινάξει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Μετά την Λέστερ, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα onefootball.com άλλες δύο αγγλικές ομάδες έβαλαν στο «στόχαστρό» τους τον νεαρό αμυντικό. Πρόκειται για τις Άστον Βίλα και Νιουκάστλ. Η τουρκική ιστοσελίδα sabah.com.tr παρομοιάζει την εκτόξευση της αξίας του Σάλαϊ με αυτή του bitcoin (ψηφιακού νομίσματος).

Τονίζεται πως όταν αγοράστηκε από τον Απόλλωνα έναντι 2.000.000 ευρώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ήταν στα 800.000 ευρώ, ενώ πλέον έφτασε στα 3.700.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η αξία του αυξήθηκε κατά 462,5%. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι παραπλανητικός, επειδή ο 23χρονος άσος κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή ξένων ομάδων με την Λέστερ να εμφανίζεται έτοιμη να πληρώσει 25.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει.

Στον Απόλλωνα έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού φαίνεται πως δεν θα αργήσει η ώρα για να έρθουν κι άλλα χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Θυμίζουμε πως στη συμφωνία παραχώρησής του στην Φενερμπαχτσέ μπήκε ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 15%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ