aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥSabbianco Aπόλλων: «Στην προπαγάνδα... ποιος τους πιάνει»

Sabbianco Aπόλλων: «Στην προπαγάνδα… ποιος τους πιάνει»

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα στις διοικήσεις ΑΕΛ και Απόλλωνα στη γυναικεία πετόσφαιρα.

Αυτή τη φορά, η διοίκηση του Sabbianco Aπόλλωνα, “απάντησε” για δεύτερη φορά στους “γαλαζοκίτρινους”, παραθέτοντας την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αναλυτικά:

“Φίλε Απολλωνίστα

Επικοινωνούμε μαζί σου όχι γιατί θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην προπαγάνδα που έχει μάθει το συμβούλιο της πετοσφαιρικής ΑΕΛ αλλά για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια στις τόσες ψευδείς αναφορές που λέγονται και δεν έχουν άλλη εξήγηση από την προσπάθεια τους να δημιουργήσουν πρόβλημα όχι μόνο στην ομάδα μας αλλά γενικότερα στο άθλημα της πετόσφαιρας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρεται ψευδώς προς το πρόσωπο του προέδρου της ομάδας μας κ. Ανδρέα Ηροδότου ότι στην Αστυνομική Σύσκεψη  αναφέρθηκε στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας αποκαλώντας τους «πρεζάκηδες» και ότι δεν επιθυμεί να προσέρχονται στο γήπεδο όταν διεξάγονται αγώνες πετόσφαιρας. Τα ψεύδη τους καταρρίπτονται από τα πρακτικά της αστυνομικής σύσκεψης που παραθέτουμε πιο κάτω. Ο Πρόεδρος προσωπικά και Σύσσωμο το ΔΣ του SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ δηλώνουν δημόσια την εκτίμηση και τον σεβασμό τους προς τους οργανωμένους οπαδούς μας και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι ο ΠΑΝΣΥΦΙ είναι μέρος των επιτυχιών αυτής της ομάδας. Αυτό το όπλο που έχουμε δεν θα το απολέσουμε με κανένα τρόπο για τα καμώματα και τα ψεύδη των παραγόντων της ΑΕΛ και θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι οι ΠΟΡΤΕΣ του κλειστού είναι ανοιχτές και τους περιμένουμε στο πλευρό της ομάδας μας στους επικείμενους αγώνες της.

Είναι ξεκάθαρη πλέον η προσπάθεια τους  να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας και όταν δεν έχουν να απαντήσουν στα επιχειρήματα που τους θέτουμε και τις αποδείξεις που τους παρουσιάζουμε, όπου τους εκθέτουν και διαψεύδουν, αρκούνται σε ψέματα που σκοπό έχουν να πλήξουν την ομάδα μας, αφού δεν κατάφεραν με τις μέχρι τώρα γελοίες αναφορές τους να πείσουν τον οποιοδήποτε, ούτε καν τους δικούς τους οπαδούς. Η αδυναμία τους και η ανεπάρκεια τους ως συμβούλιο σε συνδυασμό με τη μεγάλη μας νίκη στο Super Cup τους ανάγκασε να προσπαθούν με τη γνωστή τους προπαγάνδα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Θα είμαστε ξεκάθαροι και κατηγορηματικοί. Αυτά σε εμάς δεν περνούν, ας ασχοληθούν με τη δική τους ομάδα και να πάψουν να ασχολούνται με τον Κυπελλοπρωταθλητή Κύπρου. Τα πρακτικά μιλούν από μόνα τους και εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας και με κανέναν άλλο. Παρά τη μεγάλη μας νίκη στο Super Cup ενισχυθήκαμε ακόμη περισσότερο ενώ κάποιοι άλλοι ακόμη παραμιλούν.

Όπως προαναφέραμε σας παραθέτουμε τα πρακτικά τις αστυνομικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην ΛΕΜΕΣΟ 4/10/16 και η ώρα 11 το πρωί και δεν σας παραθέτουμε τα πρακτικά της ΚΟΠΕ γιατί δεν επιθυμούμε να προσβάλουμε κανένα εμείς.

Εκ του ΔΣ

SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ”.

praktika-astynomias

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ