aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΡομπέρζ: Το ξεκαθάρισμα και η Ομόνοια που καραδοκεί

Ρομπέρζ: Το ξεκαθάρισμα και η Ομόνοια που καραδοκεί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022. Πρόκειται για μια πολύ καλή συμφωνία που καλύπτει πλήρως τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό. Φαίνεται όμως πως δύσκολα θα συνεχίσει, γιατί υπάρχει αυτή η διαμάχη που ξεκίνησε από την άρνησή του να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Μπορεί να μην έχουν βγει προς τα έξω πολλές λεπτομέρειες της κόντρας που έχει δημιουργηθεί, όμως είναι βέβαιο πως με τέτοια δεδομένα, δεν υπάρχει μέλλον στις σχέσεις των δύο πλευρών. Το πιο βολικό είναι ο παίκτης να επιστρέψει στην ομάδα και να τον έχει ο Απόλλωνας στο έμψυχο δυναμικό του, όμως το σενάριο αυτό φαντάζει πως δύσκολα θα εφαρμοστεί. Υπάρχει και το ενδιαφέρον της Ομόνοιας από την άλλη, οπόταν όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα τρέξουν οι εξελίξεις για να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Πατάει… γκάζι για τον Κάιλ Λάφερτι

Αν τελικά οι δρόμοι του Ρομπέρζ χωρίσουν, τότε ο Απόλλωνας θα πρέπει να βρει άλλο κεντρικό αμυντικό της ίδιας «κοπής». Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός στα τρία χρόνια που είναι βασικός στους κυανόλευκους, είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας τους στην Ευρώπη. Τράβηξε πολύ κουπί, όταν τραυματίστηκε ο Έκτορ Γιούστε και γενικά ήταν από τις κυριαρχούσες φυσιογνωμίες της ομάδας της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ