aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΡομπέρζ στο «Goal.com.cy»: «Κάποιοι άλλοι μίλησαν για μετεγγραφή μου, όχι εγώ!»

Ρομπέρζ στο «Goal.com.cy»: «Κάποιοι άλλοι μίλησαν για μετεγγραφή μου, όχι εγώ!»

TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το γυαλί στις σχέσεις Απόλλωνα – Ρομπέρζ ράγισε για τα καλά. Ο Γάλλος αμυντικός δεν παρευρέθηκε στην πρώτη συνάντηση της ομάδας στο Κολόσσι και όπως ενημέρωσε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ο Φανούριος Κωνσταντίνου ο Απόλλωνας παραχώρησε άδεια στον ποδοσφαιριστή για να φέρει πρόταση, καθώς εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού.

Μάλιστα, ο επίσημος Απόλλωνας αποκάλυψε ότι έφθασαν προτάσεις στα γραφεία της εταιρείας για παραχώρηση του Γάλλου αμυντικού. Η μία εξ αυτών κάλυπτε οικονομικά τον Απόλλωνα, αλλά όχι τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: «Επίθεση» Φανούριου σε Ρομπέρζ: «Δεν μπορεί να απαιτεί το τεχνικό τιμ»

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy επικοινώνησε με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που χαρακτήρισε ψέματα τα όσα λέχθησαν από τον επίσημο Απόλλωνα: «Δεν μίλησα με καμία ομάδα στον κόσμο, μέχρι σήμερα. Κάποιοι άλλοι μίλησαν για μένα, και αυτοί δεν προέρχονται από το δικό μου περιβάλλον», ήταν η τοποθέτηση του Γάλλου αμυντικού στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Ρομπέρζ: «Ψεύτης, ψεύτης… Όταν δεν μιλάς, είσαι λάθος»

Σε ερώτηση για τον λόγο που επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ δεν θέλησε να τοποθετηθεί, καθώς όπως μας είπε θέλει να ηρεμήσει μετά τα τελευταία γεγονότα και να ξεκαθαρίσει ο ίδιος το σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ