aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΡέθιο: «Δεν θα πω ψέματα, θα είναι δύσκολο στην αρχή»

Ρέθιο: «Δεν θα πω ψέματα, θα είναι δύσκολο στην αρχή»

Και με… βούλα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είναι ο Χοσέ Ρέθιο. Ο Ισπανός ανασταλτικός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έτσι ενεργοποιήθηκε η συμφωνία του με την ομάδα της Λεμεσού.

Ο δυναμικός μέσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας και παραδέχθηκε πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο συμμετοχής, καθώς βγήκε από την πατρίδα του για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ισπανό μέσο Χοσέ Ρέθιο, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Λεμεσού αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο δυναμικός μέσος.

Καλωσόρισες στην Κύπρο και στον πρωταθλητή. Ποιες οι πρώτες σου σκέψεις;

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω πολύ όρεξη για να αγωνιστώ. Βρίσκομαι στους πρωταθλητές και σε μια ομάδα που θα παίξει σε Ευρωπαϊκό όμιλο της UEFA κι αυτό μου δίνει τεράστιο κίνητρο για να αγωνιστώ.

Recio

Υπήρχαν άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες;

Υπήρχαν κάποιες προτάσεις συνεργασίας εντός Ισπανίας, αλλά δεν ήταν αυτό που έψαχνα, δεν με άφηναν ικανοποιημένο. Από εξωτερικό ήταν μόνο ο Απόλλωνας και θεώρησα πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα να αγωνιστώ εκτός της χώρας μου μετά από τόσα χρόνια και να συμμετέχω σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ναι μεν βρίσκομαι μακριά από την οικογένεια μου αλλά ανυπομονώ να παίξω ποδόσφαιρο για αυτή την ομάδα.

Recio

Σε προβληματίζει ότι θα αγωνιστείς για πρώτη φορά στην καριέρα σου εκτός Ισπανίας;

Δεν θα πω ψέματα, θα είναι δύσκολο στην αρχή. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να προσαρμοστώ αλλά υπάρχουν στην ομάδα πολλοί Ισπανόφωνοι ποδοσφαιριστές όπως και ο νέος προπονητής (σ.σ. Νταβίντ Καταλά) και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσουν. Ξέρω ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα με πολύ καλό κλίμα.

Recio

Τι είδους ποδοσφαιριστής είσαι; Ποια τα κύρια σου χαρακτηριστικά;

Είμαι ένας δυναμικός μέσος που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου κυρίως (εξάρι) που του αρέσει να διατηρεί τη μπάλα και να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα.

Όταν έλαβες την πρόταση από τον Απόλλωνα πως αντέδρασες;

Επικοινώνησα με πρώην συμπαίκτες μου για να μου πουν για την Κύπρο, τη Λεμεσό και τον Απόλλωνα. Όλοι τους είχαν να πουν πολύ καλά λόγια. Μίλησα με τον Ρομπέρτο Ροσάλες (ΑΕΚ Λάρνακας), τον πολύ καλό μου φίλο και πρώην συμπαίκτη Χαβιέρ Εράσο (Ακρίτα Χλώρακας) και τον Ματιέ (Πεμπερνές) με τον οποίο αγωνίστηκα ξανά μαζί στο παρελθόν.

Recio1

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;

Πως είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι για τα χρώματα του Απόλλωνα και να είναι σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ