aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Πυροβόλησε» και τον λύτρωσε! (pics)

«Πυροβόλησε» και τον λύτρωσε! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Απόλλων τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Άρη, όμως «μίλησε» η κλάση και η ποιότητα του Άλεξ ντα Σίλβα! Ο Βραζιλιάνος μέσος σκόραρε με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά και χάρισε στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τη βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια. Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι δεν έθελξαν με την απόδοση τους, πήραν το ζητούμενο.

Ήρωας ο Ντα Σίλβα, ο οποίος στο 67ο λεπτό έστησε την μπάλα και αφού πήρε φόρα την «κάρφωσε» στα δίκτυα του Νουρεντινόφσκι. Έκανε, μάλιστα, κίνηση-πανηγυρισμό με… πυροβολισμό, κάτι που ξεσήκωσε για τα καλά τους φίλους του Απόλλωνα. Από την άλλη, ο Άρης δέχθηκε άλλη μία ήττα και παρέμεινε στον πάτο του πίνακα με μόλις 3 βαθμούς. Ακόμη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν τον έχει βοηθήσει και σίγουρα θα πρέπει να ανακάμψει άμεσα πριν τα πράγματα μπλέξουν για τα καλά.


Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Στυλιανού (58′ Πέδρο), Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι Άλεφ, Ντα Σίλβα, Μαρτίνες (61′ Μάγκλιτσα), Παπουλής (77′ Σαρδινέρο), Ζελαγια.

Άρης (Γιάννης Χριστόπουλος): Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Ράντου, Χριστοφόρου, Παναγή, Γιούσεφ (60′ Ενγκολόκ), Φράγκος, Νικολίτσα (74′ Αλέξε), Πάγκαλος (79′ Ιονίτσα).

Σκόρερ: Ντα Σίλβα 67′

Κίτρινες: Βάλε/ Πάγκαλος, Χριστοφόρου, Ενγκόλοκ (3η), Παναγή

Αποβολές: –

Διαιτητής: Νικολάου Γεώργιος

Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Όμηρος

Β’ Βοηθός: Κυριάκου Κυριάκος

4ος: Χριστοφή Τιμόθεος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ