aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΨύχας, το νέο μεγάλο ταλέντο

Ψύχας, το νέο μεγάλο ταλέντο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το προχθεσινό τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που αφήνουμε πίσω άφησε την ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα του 17χρονου (28/8/1998) κεντρικού μέσου, Πέτρου Ψύχα. Μπορεί το όνομα να μη λέει πολλά, όμως για τους εντός των τειχών του Απόλλωνα, γνώριζαν πως ο μικρός αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο.

Ο Πέδρο Εμανουέλ, απέδειξε πως δεν κάνει μόνο επιφανειακή δουλειά, κοιτάζει και πίσω από τη βιτρίνα και δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Έδωσε λοιπόν την ευκαιρία στον μικρό,  όπως έκανε και με τους Πίττα και Γουίλερ και δεν έπεσε έξω. Ο Ψύχας, έκανε σπουδαία εμφάνιση, καθώς από τα δικά του πόδια έφυγαν οι τελικές πάσες στα όμορφα τέρματα των Ντα Σίλβα και Παπουλή.

Είχε αρκετά καλή απόδοση, έτρεξε, μάρκαρε, δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο και δεν αποκλείεται ο προπονητής του να τον συμπεριλάβει και στην αποστολή του τελικού. Η παραγωγή ταλέντων στον Απόλλωνα συνεχίζεται.

Τα χνάρια των Στυλιανού, Κυριάκου, ακολουθεί, τώρα ο Ψύχας και οι Γουίλερ, Πίττας. Η ανάδειξη των ταλέντων έχει να κάνει με την πολύ καλή δουλειά που επιτελείται στις ακαδημίες. Και ο Απόλλων στηρίζει πολλά στην εγχώρια παραγωγή των φυτωρίων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ