aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΨηλές οι απαιτήσεις της Λέγκια

Ψηλές οι απαιτήσεις της Λέγκια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Αρκάντιους Πίεχ έχει προταθεί στον Απόλλωνα και ο Πέδρο Εμανουέλ δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο απόκτησής του. Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να έχει προτείνει στη διοίκηση, αντί δύο επιθετικών προς αντικατάσταση των Κονσεϊσάο και Κολοκούδια, να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού.

Η περίπτωση του Πίεχ θεωρείται ιδανική αφού στο σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΛ έδειξε πως έχει το γκολ στο αίμα του. Σε δεκατρία παιχνίδια πρόλαβε να σημειώσει εννέα τέρματα. Η διοίκηση των κυανολεύκων δεν λέει όχι για την περίπτωση του Πολωνού επιθετικού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση θα του προσφέρει διετές συμβόλαιο. Αυτό όμως που αποτελεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση τη μετεγγραφής είναι οι απαιτήσεις της Λέγκια, η οποία θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να παραχωρήσει τον 31χρονο επιθετικό.

Μόνο με υποχώρηση στις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου τη Βαρσοβίας, μπορεί να κινηθεί ο Απόλλων. Γιατί όπως είναι τα σημερινά δεδομένα, με τις απαιτήσεις της Λέγκια, δύσκολα θα δούμε τον Πίεχ να προβάρει τα κυανόλευκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ