aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ψάχνει νέο «μπαμ» με Καρέλη

Μετά τον Γιαννιώτα, θέλει και τον Καρέλη ο Απόλλωνας. Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες του Sport24.gr οι γαλάζιοι της Λεμεσού θέλουν να φέρουν στην Κύπρο και δεύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος με δανεισμό στον ΠΑΟΚ από την Γκενκ, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Την Πέμπτη (27/6) ο Γιάννης Γιαννιώτας υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Απόλλωνα Λεμεσού, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Κύπρου μετά το 2017. Και δεύτερος όμως Έλληνας έχει μπει στο… μάτι των ανθρώπων του Απόλλωνα, οι οποίοι διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του.

Η αναφορά στον Νίκο Καρέλη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 στη Γκενκ. Το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 27χρονος επιθετικός είχε δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σημείωσε και τρία γκολ).

Το πιθανότερο ενδεχόμενο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή είναι να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Βελγίου, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Εργοτέλη, Άμκαρ Περμ και Παναθηναϊκό. Στην Εθνική Ελλάδας έχει κάνει 19 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ