aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΨάχνει αριστερό μπακ και στόπερ

Ψάχνει αριστερό μπακ και στόπερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το συμβόλαιο του Ελίσιο Σίλβα έχει λήξει και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ανανεωθεί. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός άρεσε σε γενικές γραμμές, όμως ο Πέδρο Εμανουέλ θέλει να βρει κάτι καλύτερο.

Ψάχνει για ακραίο αμυντικό με ισορροπία στα ανασταλτικά και επιθετικά του καθήκοντα. Στην ίδια θέση τα πήγε πολύ καλά ο Βασιλείου, ο οποίος είχε περισσότερη προσφορά στον επιθετικό τομέα. Στην άλλη πλευρά της άμυνας οι θέσεις είναι καπαρωμένες. Ο Απόλλων διαθέτει δύο πολύ καλούς δεξιούς μπακ, τον Στυλιανού και τον Λόπες, ενώ με την πιθανή παραμονή του Πέδρο, θα έχει και τρίτη επιλογή.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένη τη διακοπή της συνεργασίας με τον Σιμόες, οι κυανόλευκοι θα κινηθούν τουλάχιστον για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα βρεθεί λύση για να συνεχίσει ο Φρέιρ και στη νέα περίοδο.

Σήμερα, οι κυπελλούχοι διαθέτουν μόνο ένα στόπερ στο ρόστερ, τον Αγγελή, οπόταν είναι βέβαιο πως θα κινηθούν για ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας είναι σύμμαχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, για να δουν με άνεση τα θέματα του προγραμματισμού.

Μέχρι την πρώτη προπόνηση, στις 20 Ιουνίου, μεσολαβεί σχεδόν ένας μήνας. Χρόνος αρκετός για να βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα την ερχόμενη περίοδο. Προς το παρόν, πιο πολύ απασχολεί τους κυανόλευκους η περίπτωση του Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην πατρίδα του και ανέλαβε να κάνει ο ίδιος τις επαφές για να πάρει την ελευθέρα του από την Μπράγκα.

Αν το πετύχει, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Οι ενδείξεις είναι πάντως θετικές αφού οι Πορτογάλοι δεν τον υπολογίζουν για τη νέα σεζόν. Εκφράζεται η αισιοδοξία από πλευράς Απόλλωνα ότι ο Πέδρο θα είναι και του χρόνου κάτοικος Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ