aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠρόβα... νυφικού με δύο μόνο εκκρεμότητες!

Πρόβα… νυφικού με δύο μόνο εκκρεμότητες!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Ουγγαρία θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Απόλλωνα. Στο αθλητικό κέντρο «Global Football Park & Sporthotel» θα μπουν τα θεμέλια για μια δυνατή ομάδα στη νέα σεζόν, η οποία θα ριχθεί στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Οι κυανόλευκοι αναχωρούν στις 21.00 με απευθείας πτήση για τη Βουδαπέστη και στην Κύπρο θα επιστρέψουν στις 22 Ιουλίου. Θα παραμείνουν στο εξωτερικό συνολικά 17 μέρες. Στις 19 του μηνός θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνουν τρεις μέρες, καθώς στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό, πριν από την πρώτη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κυπελλούχοι θα γνωρίζουν τον αντίπαλό τους στις 15 Ιουλίου.

Μοναδικές εκκρεμότητες, πριν από την αναχώρηση για την Ουγγαρία, παραμένει ο ακραίος επιθετικός και ο στόπερ. Υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες, με τους οποίους οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όπως ο Έλντον Ράμος και ο Αλεξάντερ Βόλοβικ. Είτε προλάβουν να ανακοινωθούν εντός της ημέρας, οι νέοι ποδοσφαιριστές, είτε όχι, θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα γνωρίσουν τους νέους τους συμπαίκτες στην Ουγγαρία. Η διοίκηση κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ολοκληρωθούν έγκαιρα οι τελευταίες προσθήκες.

Στον Απόλλωνα έγινε ξεκάθαρο, πως στη νέα σεζόν δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα άλλο, εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχει, πάντως, λογική εξήγηση στην απαίτηση και αυτό έχει να κάνει με το εξαιρετικό ρόστερ, που διαθέτουν οι κυανόλευκοι, ενώ με τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν θεωρείται πιο πλήρης από οποιαδήποτε άλλη σεζόν.

Ο Εμανουέλ, με τη βοήθεια της διοίκησης, κατάφερε να γεμίσει την ομάδα με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σημαντικό ακόμη στοιχείο το ότι υπάρχει βάθος στο έμψυχο δυναμικό, κάτι που διευκολύνει το έργο της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ