aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠρωτάθλημα στην Apollon Ladies

Πρωτάθλημα στην Apollon Ladies

Στον θρόνο τους επέστρεψαν οι Apollon Ladies. Η ομάδα της Λεμεσού, επικράτησε στον συγκλονιστικό «τελικό» του γυναικείου πρωταθλήματος της Barcelona FA Pyrgos Limassol με 2-1.

Ήταν η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα γυναικών με την Apollon Ladies να ήθελαν μόνο τη νίκη κόντρα στον αντίπαλο τους για πάρουν το πρωτάθλημα. Ακόμη και με ισοπαλία, πρωταθλήτρια ομάδα θα ήταν Barcelona FA Pyrgos Limassol.

Το φινάλε της αναμέτρησης ήταν… επεισοδιακό, με τις κυανόλευκες να επικρατούν στη λήξη και να κατακτούν το πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιρίστριες του Χριστάκη Χριστοφόρου έκαναν την ανατροπή σκοράροντας στο 94′ (2-1) της αναμέτρησης και κατέκτησαν το γυναικείο πρωτάθλημα τερματίζοντας πάνω από τη Barcelona FA.

Η Barcelona FA προηγήθηκε με την Άντρη Βιολάρη, δέχτηκε την ισοφάριση από τη Μάρκου και η ομάδα Apollon Ladies έφτασε στη νίκη τίτλου με γκολ που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις. Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε η απονομή τίτλου από το μέλος της Εκτελεστικής Επιστροπής της ΚΟΠ Γιώργο Φαντάρο. Apollon Ladies και Barcelona F.A. Pyrgos Limassol θα αναμετρηθούν και την Παρασκευή 10 του Μάη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ