aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Πρόταση της Ντόρτμουντ για Σάλαϊ, αποκτήθηκε από την κορυφαία κυπριακή ομάδα»

«Πρόταση της Ντόρτμουντ για Σάλαϊ, αποκτήθηκε από την κορυφαία κυπριακή ομάδα»

Η γερμανική ιστοσελίδα weltfussball.de επικαλείται τουρκικά δημοσιεύματα, κάνοντας λόγο για πρόταση της Ντόρτμουντ στη Φενέρμπαχτσε με στόχο την απόκτηση του Ατίλα Σάλαϊ.

Όπως αναφέρεται, οι Βεστφαλοί προσφέρουν 12 εκατομμύρια στον τουρκικό σύλλογο. Εντούτοις μάλλον δεν αρκούν, αφού για πολλοστή φορά οι Τούρκοι γράφουν ότι η ομάδα του Ούγγρου αξιώνει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

«Μόλις τον Ιανουάριο μετακόμισε από την κορυφαία κυπριακή ομάδα, Απόλλων Λεμεσού, έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο αμυντικός έγινε αμέσως κανονικός.

Ο Σάλαϊ εντυπωσίασε επίσης με τις καλές εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και, με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, είχε την Εθνική Γερμανίας στα πρόθυρα του αποκλεισμού. Ο αμυντικός και οι συνάδελφοί του δεν επέτρεψαν πολλές ευκαιρίες στο ισόπαλο 2-2 και δυσκόλεψαν τη ζωή των Γερμανών», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ