aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠρόταση σε Ρομπέρζ, «έκοψε» Μποάκιε

Πρόταση σε Ρομπέρζ, «έκοψε» Μποάκιε

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει μια λαϊκή ρήση που βρίσκει εφαρμογή στον Απόλλωνα. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού με την σύμφωνη γνώμη του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ κατάθεσαν πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Η συνεργασία με τον 34χρονο στόπερ λήγει το καλοκαίρι του 2022, και στον Απόλλωνα θέλουν να δέσουν τον έμπειρο αμυντικό στο Κολόσσι έως το 2023, όταν και θα διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του. Η διοίκηση του Απόλλωνα και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εκτιμούν απεριόριστα τα ηγετικά προσόντα του Γάλλου και θέλουν να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στον ποδοσφαιριστή.

Όπως σημείωσε από την Τετάρτη (23/6) το Goal.com.cy η περίπτωση του Ρίτσμοντ Μποάκιε δεν θα προχωρήσει, καθώς ο Γκανέζος επιθετικός έχει ιστορικό με αρκετούς τραυματισμούς, ενώ στην αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών για τον παίκτη προέκυψαν στοιχεία που προβλημάτισαν τους ανθρώπους του Απόλλωνα. Έτσι, οι γαλάζιοι αρχίζουν εκ νέου την αναζήτηση επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ