aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Προσοχή… ναρκοπέδιο», λένε στον Απόλλωνα

«Προσοχή… ναρκοπέδιο», λένε στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι παίκτες του Απόλλωνα δεν θέλουν να πέσουν σε καμιά παγίδα και σε κανένα μπλόκο την Κυριακή. Έχουν τις εμπειρίες των προηγούμενων χρόνων και επίσης θυμούνται ότι πέρσι, σε εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, ειδικά στη Λάρνακα, άφησαν αρκετούς βαθμούς.

Ο Πέδρο Εμανουέλ έζησε στον κυανόλευκο πάγκο τις ήττες, από τη Νέα Σαλαμίνα με το 2-0, από την ΑΕΚ με 6-1 και από την Ανόρθωση με 3-2. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ο Ερμής είναι από τις ομάδες που είτε εντός είτε εκτός έδρας, δυσκολεύουν τον Απόλλωνα.

Γνωρίζουν λοιπόν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού σε ποια δοκιμασία μπορεί να βρεθούν, γι’ αυτό και προετοιμάζονται με κάθε σοβαρότητα με στόχο το «διπλό» επί του Ερμή. Αν πάρουν τη νίκη, θα αντιμετωπίσουν με άλλο αέρα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Στο τελευταίο τους παιχνίδι με την Ομόνοια έδειξαν πάντως πως έχουν συνέλθει και ότι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να χαθούν άλλα παιχνίδια. Άλλωστε, η σειρά με τους αγώνες τους που ακολουθούν μέχρι να ξαναμπούν σε ρυθμούς ντέρμπι (στις 28/11 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ), τους ευνοούν για να αντεπιτεθούν βαθμολογικά και να μειώσουν τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στον πίνακα.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει μπροστά του τρεις προπονήσεις ακόμη για να αποφασίσει με ποιους θα παρατάξει τον Απόλλωνα την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Μπεντόγια έδειξε τις τελευταίες μέρες πως ξεπέρασε το πρόβλημά του αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Το πιο πιθανό πάντως, σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, είναι να βρεθεί και πάλι στην ενδεκάδα ο Χάμπος Κυριάκου, δίπλα από τον επίσης ανασταλτικό χαφ Σατσέτι. Έτσι ώστε ο Ντα Σίλβα να επικεντρωθεί στον ρόλο του οργανωτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ