aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠρόγραμμα ανταμοιβής «APOLLON REWARDS»

Πρόγραμμα ανταμοιβής «APOLLON REWARDS»

Την έναρξη του νέου προγράμματος ανταμοιβής «APOLLON REWARDS» ανακοίνωσε ο Απόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος ανταμοιβής “APOLLON REWARDS” το οποίο θα αφορά την αγορά καρτών “ALL IN ONE”, εισιτηρίων αγώνων και τις αγορές προϊόντων από το APOLLON OFFICIAL STORE.

Σκοπός του “ΑPOLLON REWARDS” είναι η ανταμοιβή των οπαδών της ομάδας μας μέσω ενός συστήματος βαθμών οι οποίοι θα αποκτούνται ανάλογα με τις αγορές τους αλλά και την αλληλεπίδραση τους με την ομάδα.

Στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι οι κάτοχοι κάρτας «ALL IN ONE» και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα μέσω της νέας ιστοσελίδας διάθεσης εισιτηρίων της ομάδας μας.

Ανάλογα με τους βαθμούς που συγκεντρώνει το κάθε μέλος του “APOLLON REWARDS”, θα μπορεί να τους εξαργυρώσει σε προϊόντα και υπηρεσίες της ομάδας μας, μέσω προσφορών και προωθήσεων οι οποίες θα ανακοινώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ