aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Πράσινα… μάτια στον Ρομπέρζ»

Συνεχίζει να παρακολουθεί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα «panathinaikos24.gr» (ανακοινώθηκε ήδη η μετακίνηση του Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού).

Όπως προκύπτει από το πιο κάτω ρεπορτάζ, το αθηναϊκό «τριφύλλι» καλοβλέπει την περίπτωση του Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος προπονείται μόνος καθώς είναι ξένο σώμα από τον Απόλλωνα.

Ενδιαφέρον για τον Γάλλο αμυντικό έχει επιδείξει και η Πάφος, ενώ το όνομα του γράφτηκε και στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι από πλευράς των πρασίνων της Λευκωσίας. Πάντως από το στρατόπεδο των κυανόλευκων της Λεμεσού τονίζεται πως δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για λύση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά: «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται να βρίσκεται ακόμα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αμυντικός αρέσει στους Δώνη και Νταμπίζα. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ συνεχίζει να προπονείται μόνος του στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα Λεμεσού. Για τον ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Κύπρο, φαίνεται να ενδιαφέρεται η Πάφος. Ο Ρόμπερζ βέβαια, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν φαίνεται να βλέπει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Από την άλλη οι πράσινοι παρακολουθούν την περίπτωση και δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να κάνουν την κίνηση τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ