aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠού θα κάτσει η μπίλια για την «καυτή» σφυρίχτρα του Ομόνοια – Απόλλων;

Πού θα κάτσει η μπίλια για την «καυτή» σφυρίχτρα του Ομόνοια – Απόλλων;

Μπόλικη «σκόνη» και έντονο τρίτο ημίχρονο σήκωσαν τα διαιτητικά λάθη των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια ζήτησε συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας, ενώ συνεδριάζει το βράδυ της Τετάρτης με μοναδικό θέμα συζήτησης τη διαιτησία.

Σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφος FC εξέφρασε και ο Απόλλων και έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση για τον εκλεκτό διαιτητή, ο οποίος θα κληθεί να πιάσει την «καυτή» σφυρίχτρα ενόψει του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής μεταξύ των δύο ομάδων στο ΓΣΠ το προσεχές Σάββατο.

Την Πέμπτη (19/9) αναμένονται οι ορισμοί των διαιτητών, αφού η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανοίγει την Παρασκευή. Όπως είναι λογικό ο Γιώργος Νικολάου δεν είναι μεταξύ των υποψήφιων, ενώ οι δύο ομάδες στο παρελθόν είχαν εκφράσει παράπονα και γι’ άλλους διαιτητές, οι οποίοι δεν αναμένεται ότι θα κληθούν να διαιτητεύσουν το ντέρμπι.

Φαίνεται πως οι δύο επικρατέστεροι για να οριστούν στην αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Απόλλωνα είναι οι Λούκας Σωτηρίου και Λεόντιος Τράττος. Στην «εξίσωση» πιθανόν να βρίσκεται και ο Τιμόθεος Χριστοφή, όμως πρόσφατα είχε εκφράσει παράπονα για διαιτησίες του ο Απόλλων.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι αύριο για την απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ