aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠλησιάζει ο αντί-Σωφρόνης στον Απόλλωνα

Πλησιάζει ο αντί-Σωφρόνης στον Απόλλωνα

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά στον Απόλλωνα. Ο νέος προπονητής των Λεμεσιανών είναι προ των πυλών καθώς το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στη Πάφο είναι μόλις έξι μέρες μακριά και επιθυμία όλων είναι ο νέος κόουτς να βρίσκεται στον πάγκο. Η διοίκηση των κυανόλευκων όπως επίσης και ο Πέτρος Κονναφής γνωρίζουν πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο γι’ αυτό και αξιοποίησαν πλήρως τη διακοπή που μεσολαβεί στο πρωτάθλημα μας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα ήταν σε συνεχείς επαφές με τον Νίκο Κίρζη ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό αντί-Σωφρόνη μετά την μικρή λίστα που κατάρτισαν, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Κονναφής ταξίδεψε στο εξωτερικό για κατ’ ιδίαν επαφές, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα επέστρεψε στη βάση του.

Παρά το γεγονός πως οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ανακοίνωση εντός του σαββατοκύριακου, αυτή παίρνει για λίγο παράταση και αναμένεται πως θα εκδοθεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Εξάλλου στους κυανόλευκους δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε βεβιασμένες κινήσεις καθώς ο νέος τεχνικός πρέπει να είναι έτοιμος και κατάλληλος να οδηγήσει την ομάδα της Λεμεσού στην κορυφή.

Από τις προπονήσεις του Απόλλωνα απουσιάζουν οι διεθνείς, Βασιλείου, Πίττας, Παπουλής, Κυριάκου, Σελίμοβιτς, Καρ, Σάλαϊ και Ενσούε, ενώ στο τιμόνι τις ομάδας για την ώρα βρίσκονται οι Μπεντόγια-Ελευθερίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ