aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠληροφορίες προπώλησης με ΠΑΟΚ (τηλεοπτικό από NOVA)

Πληροφορίες προπώλησης με ΠΑΟΚ (τηλεοπτικό από NOVA)

Η Εταιρεία Απόλλων επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι προτίθενται να παρευρεθούν στον επικείμενο φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα την Πέμπτη και ώρα 20:30 στο γήπεδο Τούμπας.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα 10 ευρώ, ως γενική είσοδος. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.

Το κεντρικό εκδοτήριο δίπλα από την boutique του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους μας.

H προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (20/07) από τις 09:00-19:00 και την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού (21/07) από τις 09:00 – μέχρι την έναρξη του αγώνα (21/07/2016).

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν εισιτήρια και μέσω της επίσημης υπηρεσίας Online Tickets του ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι ενεργό στις 20/07/2016 από τις 9:00πμ.

Βάσει του νέου αθλητικού Νόμου στην Ελλάδα  για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη ταυτότητας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη NOVA Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ