aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠλήρης και πανέτοιμος

Πλήρης και πανέτοιμος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γεμίζει για καλά ο Απόλλων με τις προσθήκες των Τιάγκο Γκόμες, Άντριαν Σαρδινέρο αλλά και του 19χρονου (9/4/ 1997) Σέρβου επιθετικού Λούκα Ράτκοβιτς. Οι δύο  πρώτοι, πιο έτοιμοι και έμπειροι, θα βοηθήσουν σίγουρα τους κυπελλούχους, ενώ ο τρίτος αποκτήθηκε ως επένδυση, όμως με τα στοιχεία που διαθέτει ίσως βρεθεί πιο νωρίς κοντά στη διεκδίκηση μιας θέσης στο βασικό σχήμα.

Ο Γκόμες έρχεται έτοιμος και εφόσον ο Εμανουέλ το κρίνει σκόπιμο μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Σαρδινέρο. Μάλιστα, ο τελευταίος λόγω και της παρουσίας του στην Κύπρο για δύο χρόνια δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα προσαρμογής.

Με τις πιο πάνω προσθήκες, έχει συμπληρωθεί  οριστικά  το ρόστερ του Απόλλωνα, από το οποίο δεν υπολογίζεται μόνο ο Παραΐμπα που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για ένα εξάμηνο. Οι κυανόλευκοι νιώθουν ότι η ομάδα που ετοίμασαν είναι πλήρης και έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που έχει μπροστά της στο πρωτάθλημα.

Υπάρχουν λύσεις για όλες τις γραμμές με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν κάνουν την διαφορά. Μπορεί ο Απόλλων να μην τα κατάφερε στο δεύτερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα και να έχασε δυο βαθμούς, όμως είναι πεπεισμένοι όλοι ότι η αποστολή τους μπορεί να στεφθεί με επιτυχία στη συνέχεια.

Αυτό που μένει, είναι να ανασυνταχθούν και να μην αφήσουν άλλους αντιπάλους να τους κάνουν ζημιά. Η τύχη της ομάδας θα κριθεί πιο πολύ στα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους και εκεί θα πρέπει να προσέξουν για να μην έχουν απώλειες.

Στο πρόγραμμα της προετοιμασία ήταν και το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια, στο οποίο πήραν χρόνο όσοι δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές. Εκτός δράσης συνεχίζει να είναι ο Αγγελή, ενώ ο Μακρίδης ανεβάζει στροφές και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Εμάνουέλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ