aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠλάνο απόδρασης από το Σεντ Γκάλεν

Πλάνο απόδρασης από το Σεντ Γκάλεν

Ο Πέδρο Εμάνουελ (λογικά) πήρε τα μηνύματα των φιλικών και στο αυριανό πρώτο μεγάλο ραντεβού του Απόλλωνα στην Ευρώπη, κόντρα στην Γκρασχόπερς (λογικά) θα πάρει τα μέτρα του. Τι έδειξαν τα έξι φιλικά που έδωσαν οι κυανόλευκοι; Ο Απόλλων σκόραρε σε όλα, αλλά δέχθηκε επίσης σε όλα γκολ.

Που δεν ήταν και λίγα. Σε έξι παιγνίδια -έστω και φιλικά- έντεκα γκολ παθητικό δεν τα λες και λίγα. Το ελαφρυντικό για τον Πορτογάλο είναι το γεγονός ότι από την άμυνα λείπουν ή άργησαν να προστεθούν κάποια κομμάτια από το παζλ.

Η Γκρασχόπερς δεν αστειεύεται, φρόντισε μάλιστα να το δείξει και με έργα και με τις δηλώσεις των παικτών της, ότι δηλαδή θέλει να έχει μια όσο γίνεται πιο πετυχημένη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ίδιο και ο Απόλλων, μόνο που αύριο βράδυ πρέπει (και θέλει) να φύγει από το Σεντ Γκαλέν με αποτέλεσμα τέτοιο που θα του αφήνει την πόρτα της πρόκρισης ανοικτή.

Η (μισή) ουσία βρίσκεται να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς των Ελβετών (και ειδικότερα τους Κάιο και Μάνσι) και να προσπαθήσει να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα. Και εδώ βρίσκεται ένα ακόμα μυστικό για την ομάδα της Λεμεσού.

Παρά την απουσία του Παπουλή, ο τεχνικός της ομάδας φρόντισε και πρόσθεσε έξτρα δύναμη στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Πίεχ και Μπάρμπαρο είναι δυο γερά γρανάζια που πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα, που ήρθαν για να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες Γκιέ Γκιέ, Μαγκλίτσα και Παπουλή (ενώ είναι και ο Πέδρο, που από φέτος αναμένεται να πάρει μόνιμη θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής).

Φαίνεται λοιπόν ότι οι κυανόλευκοι έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό επιθετικά, ενώ με την προσθήκη και του Ρομπέρζ, ο οποίος ήδη ανακοινώθηκε, λύνονται τα χέρια του Εμάνουελ και στην άμυνα. Εκείνο για το οποίο θα πρέπει να φροντίσει ο Πορτοάλος τεχνικός είναι η άμυνα της ομάδας του να «μασά σίδερα» και την πρόκριση να παιχθεί στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ