aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠίττας: «Τη μία είμαι ο Ρονάλντο, την άλλη για αγροτικό. Στα 16 ήμουν 40 κιλά…»

Πίττας: «Τη μία είμαι ο Ρονάλντο, την άλλη για αγροτικό. Στα 16 ήμουν 40 κιλά…»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Ιωάννης Πίττας στη συνέντευξή του στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, «Απόλλων Λεμεσός». Ο Κύπριος επιθετικός μετά από σχετική ερώτηση σημείωσε πως δεν διαβάζει τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν την απόδοσή του. «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να τα διαβάζω επειδή τη μία είμαι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και την άλλη είμαι για το αγροτικό», ήταν η αποστομωτική απάντηση του νεαρού φορ και δεν έχει κι άδικο.

Για τους Κύπριους νεαρούς που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, είπε: «Στην Κύπρο δεν είναι εύκολο για τους νέους παίκτες. Το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε σε μεγάλο βαθμό και δεν εξαρτάται τόσο από το ταλέντο, αλλά στη δουλειά. Οι ώρες αφοσίωσης, το γυμναστήριο, οι σκληρές προπονήσεις κάποια στιγμή θα φέρουν αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη και με μένα. Όταν ήμουν 16 χρόνων ήμουν 40 κιλά, ωστόσο ήμουν αποφασισμένος να γίνω ποδοσφαιριστής. Δούλεψα πάρα πολύ, με έξτρα ατομικές προπονήσεις κι αφιέρωσαν άλλες πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνεις ποδοσφαιριστής σήμερα».

Όσον αφορά τον στόχο του στο σκοράρισμα στη φετινή σεζόν, σημείωσε: «Πιστεύω ότι μπορώ να σκοράρω 15 τέρματα, αλλά ο προσωπικός μου στόχος είναι περισσότερα», κατέληξε και χαμογελώντας είπε ότι εάν πετύχει τον στόχο του θα φυτευτούν 150 δέντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ