aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠίττας: Πρόσω ολοταχώς για ρεκόρ καριέρας με γκολ κάθε 146'

Πίττας: Πρόσω ολοταχώς για ρεκόρ καριέρας με γκολ κάθε 146′

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με τα δύο γκολ του κόντρα στον Εθνικό Άχνας ο Ιωάννης Πίττας έφτασε τα 9 στο φετινό πρωτάθλημα και ισοφάρισε το προσωπικό ρεκόρ καριέρας που κατέγραψε τη σεζόν 2018-19 όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ως δανεικός από τον Απόλλωνα.

Τη φετινή χρονιά ο Κύπριος επιθετικός έχει μετατραπεί σε έναν εκ των πρωταγωνιστών για τους κυανόλευκους. Ο Γιάννης Πετράκης τον επιλεγεί ανελλιπώς στο αρχικό σχήμα και ο 24χρονος εξτρέμ τον δικαιώνει αφού είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ομάδας, πίσω μόνο από τον Νικολά Ντιγκινί που έχει 10 τέρματα.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως με τα βυσσινί χρειάστηκε 28 συμμετοχές και 1915′ λεπτά για να πετύχει 9 γκολ στο πρωτάθλημα, που αναλογεί σε ένα γκολ ανά 212′ λεπτά. Φέτος έχει πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε μόλις 17 συμμετοχές και 1316′ λεπτά, που αναλογεί σε ένα γκολ ανά 146′.

Mε 18 αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι θέμα χρόνου (και υγείας), ο Πίττας να ξεπεράσει το δικό του ατομικό ρεκόρ και να φτάσει σε διψήφιο αριθμό γκολ, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ