aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠήρε την απόφαση του ο Βάλε, ο επόμενος του σταθμός! (δηλώσεις)

Πήρε την απόφαση του ο Βάλε, ο επόμενος του σταθμός! (δηλώσεις)

Στην χώρα του βρίσκεται ο Μπρούνο Βάλε μετά την αποχώρηση του από τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των κυανόλευκων αφού τιμήθηκε από την ομάδα της Λεμεσού επέστρεψε στην πατρίδα του ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του. Αν και στα 36 του χρόνια, ο Βάλε αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιριστή του καριέρα καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, θα αγωνίζεται στην Ολιβεϊρένσε και στην Β’ κατηγορία. Να σημειώσουμε πως η εν λόγω ομάδα ήταν η πρώην του Βάλε και συγκεκριμένα την περίοδο 2010-12, πριν δηλαδή μετεγγραφεί στον Απόλλωνα.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του τέως κίπερ του Απόλλωνα: «Ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία για να είμαι με την οικογένεια μου και η πρόταση από την Ολιβεϊρένσε ήταν πολύ καλή επειδή ήμουν σε αυτή την πόλη και ήταν η ομάδα που μου άνοιξε τις πόρτες για την Κύπρο. Τώρα έρχομαι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ