aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πήραν το μήνυμα παίκτες και διοίκηση»

«Πήραν το μήνυμα παίκτες και διοίκηση»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ανάρτησαν ανακοίνωση στην σελίδα τους στο Facebook κάνοντας αναφορά στην πρώτη «ανοικτή» προπόνηση των γαλάζιων.

Παράλληλα, υπογράμμισαν πως το πάρτι για τον αγώνα με την Ζαλγκίρις την Πέμπτη (11/07) θα αρχίσει από την Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Μάγκες και περήφανα αλάνια της γαλανόλευκης Λεμεσού μας. Αρχικά ευχαριστούμε τον τεράστιο κόσμο του Απόλλωνα που ακολούθησε τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ στο Ακρωτήρι και η παρουσία μας θύμισε κάτι από παλιά , ο ενθουσιασμός που επικρατεί τρομάζει. Παίχτες και διοίκηση πήραν το μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει.

Αύριο Τετάρτη ξεκινάμε από νωρίς με το καθιερωμένο pre-game να τραγουδήσουμε για την αρρώστια μας αφού θα είμαστε μακριά γι αυτό το παιχνίδι. Πέμπτη, συνεχίζουμε με τεράστιο πάρτι στο κεντρικό μας οίκημα όπου θα στήσουμε γιγαντοοθόνη για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι.

Επίσης, την Πέμπτη βγαίνει φανέλα αποκλειστικά για τα μέλη μας όπου η στήριξη που μας έδειξαν ήταν τεράστια και θα ειναι στα €5. ΜΟΝΟ με την παρουσία κάρτα μέλους θα μπορείτε να παραλάβετε την φανέλα. Στηρίζουμε έμπρακτα τους συνδέσμους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ