aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠιο ισχυρή από τις προηγούμενες σεζόν η μεσαία γραμμή

Πιο ισχυρή από τις προηγούμενες σεζόν η μεσαία γραμμή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πέδρο Εμανουέλ ήθελε να προσθέσει περισσότερο βάθος και ποιότητα στη μεσαία γραμμή, γιατί θεωρεί πως από εκεί θα αρχίζουν όλα. Και όπως φαίνεται, διαθέτει πολύ καλές μονάδες, που στην καλή τους μέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Οι Χάμπος Κυριάκου, Εστέβαν Σατσέτι, Λούκα Στογιάνοβιτς, Μιγέλ Μπεντόγια και Άλεξ ντα Σίλβα αποτελούν τα ισχυρά όπλα του προπονητή του  Απόλλωνα για να φτιάξει μια δυνατή μεσαία γραμμή. Όλο το παιχνίδι των κυπελλούχων θα κατευθύνεται από τους πιο πάνω, ενώ θα βοηθούν και ανασταλτικά.

Αν πέρσι διαπιστώθηκαν κάποιες αδυναμίες στην άμυνα, αυτό είχε να κάνει και με την έλλειψη σωστού πλάνου και ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή. Από αυτούς θα επιλέγει τους τρεις για βασικούς, ενώ πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης.

Παράλληλα, φαίνεται πως υπολογίζει και τους νεαρούς Αλασταΐρ Ρεΐνολτς και Πέτρο Ψύχα. Με αυτούς, λοιπόν, θα πορευτούν οι κυανόλευκοι για να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό, ξεχωριστά σε κάθε παιχνίδι, με διπλό στόχο. Από τη μια, να μην δέχονται γκολ και από την άλλη, να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ επί των αντιπάλων τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ