aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠίεχ, Βόλοβικ, Ντουντού και παίκτης-έκπληξη

Πίεχ, Βόλοβικ, Ντουντού και παίκτης-έκπληξη

Για όλα τα μετεγγραφικά ζητήματα που αφορούν τον Απόλλωνα αναφέρεται σε ρεπορτάζ της η οπαδική ιστοσελίδα των “κυανόλευκων”, apollon365.com.

Aναλυτικά:

Κατά τη διάρκεια της σημερινής(23/6) μέρας αναμένεται να βγει και το επίσημο φιρμάνι σε ότι αφορά την απόκτηση του Αρκάδιους Πίεχ. Ο Πολωνός επιθετικός ήρθε χθες το απόγευμα στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και, αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί….

Σε ότι αφορά στις άλλες κινήσεις, η επιτροπή προγραμματισμού περιμένει τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό Βόλοβικ να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ. Για το αριστερό άκρο της άμυνας όλα δείχνουν ότι ο Ντούντου Παραΐμπα είναι ο νούμερο ένα στόχος.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αυτήν τη στιγμή συμμετέχει στην προετοιμασία της Σλασκ Βρόσλαβ, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου, όμως έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από την πολωνική ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Για τη θέση του ακραίου επιθετικού συνεχίζονται οι διεργασίες με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ψηλά στη λίστα υπάρχει ποδοσφαιριστής που θα προκαλέσει αίσθηση. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί όλες οι μετεγγραφικές εκκρεμότητες να κλείσουν πριν η αποστολή αναχωρήσει στις 5 Ιουλίου για την Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ