aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠετρωτός: «"Ψήνεται" ο Μπίσεσβαρ, υπέρβαση ο Απόλλων»

Πετρωτός: «”Ψήνεται” ο Μπίσεσβαρ, υπέρβαση ο Απόλλων»

Θετικός στην πραγματοποίηση της μετεγγραφής του στον Απόλλωνα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Όπως ανέφερε ο γνώστης του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, Κώστας Πετρωτός στο Metropolis 95.5 ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός βλέπει ζεστά την προοπτική του Απόλλωνα που είναι έτοιμος να κάνει οικονομική υπέρβαση για να πάρει τον παίκτη, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ολλανδός από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κώστας Πετρωτός μέσα από την εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” του Metropolis 95.5 ο Μπίσεσβαρ είναι θετικός στην πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Ο Ολλανδός που είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται πια από τον ΠΑΟΚ βλέπει μέσα από το ενδιαφέρον του Απόλλωνα την ευκαιρία όχι μόνο να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα αλλά να κατακτήσει και έναν ακόμη τίτλο, αφού ο Απόλλων προηγείται στο κυπριακό Πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων Λεμεσού προτίθεται να κάνει από την πλευρά του υπέρβαση για να κάνει δικό του τον Μπίσεσβαρ, ακόμη κι αν αυτό συμβεί με τη μορφή “δανεισμού”».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων/Μπίσεσβαρ: Τα €800.000 και η αλλεργία στο γρασίδι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ