aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠετράκης: «Τυχερή η Ομόνοια. Δεν συμφωνώ με αυτό που λέτε…»

Πετράκης: «Τυχερή η Ομόνοια. Δεν συμφωνώ με αυτό που λέτε…»

Άδικο χαρακτήρισε ο Γιάννης Πετράκης το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Οι γαλάζιοι ηττήθηκαν 2-1 και ο Ελλαδίτης προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του δεν υπολειπόταν τίποτα από τον αντίπαλο στο σημερινό παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη

«Τα ντέρμπι κρίνονται στις στιγμές και οι στιγμές ήταν υπέρ της Ομόνοιας. Η Ομόνοια ήταν αρκετά τυχερή, είχαν την τύχη μαζί τους. Δεν παίζουμε μόνοι μας, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και να κάνει άλλη μία ευκαιρία. Το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας. Εμείς είχαμε το δοκάρι και άλλη μια φάση με τον Ντιγκινί και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Δεν υπολειπόμαστε τίποτε, αλλά δεν πήραμε τίποτε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει όταν ο αντίπαλος δεν κάνει ευκαιρία και πετυχαίνει γκολ. Μπράβο στους παίκτες για τη προσπάθεια. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Φοβηθήκατε το παιχνίδι; «Δεν συμφωνώ με αυτό που λέτε. Η εικόνα που δεν θέλουμε ήταν τα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν συμφωνώ με αυτό που λέτε. Αδικαιολόγητα μείναμε πίσω. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, Δεν παίζουμε μόνοι μας. Για 70 λεπτά είχαμε τον έλεγχο. Αν έμπαινε το δοκάρι θα ήταν διαφορετικό. Το έβαλαν αυτοί, αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ