aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Περήφανε Απολλωνίστα, στήριξε με κάθε τρόπο τον Άγγελο»

«Περήφανε Απολλωνίστα, στήριξε με κάθε τρόπο τον Άγγελο»

Παρά το γεγονός πως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, ο Άγγελος Αγαθαγγέλου είναι πανέτοιμος να δώσει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του. Πρόσφατα διαγνώσθηκε με σπάνιας μορφής ασθένεια και είναι άμεση ανάγκη να μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αγγλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έπειτα να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ο Άγγελος, σύζυγος και πατέρας, είναι γέννημα-θρέμμα της Ομόνοιας. Αγωνίστηκε σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου, ενώ είχε την τιμή να φορέσει και τη φανέλα της πρώτης ομάδας, σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τη Νεφτοχιμίκ, στη Βουλγαρία. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι προπονητής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας.

Στο πλευρό του Άγγελου, βρίσκεται και ο επίσημος Απόλλωνας, ο οποίος καλεί τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει με κάθε τρόπο σε αυτήν την προσπάθεια.

«Περήφανε και πάνω από όλα άνθρωπε οπαδέ του Απόλλωνα στήριξε με κάθε τρόπο τον μεγάλο αγώνα που θα δώσει ο Άγγελος! Εκ μέρους της οικογένειας του Απόλλωνα Λεμεσού ευχόμαστε στον Άγγελο δύναμη και κουράγιο και σύντομα να επιστρέψει δυνατός κοντά στην οικογένεια του και στην αγαπημένη του ομάδα την Ομόνοια!», αναφέρεται σε ανακοίνωση των κυανόλευκων.

Πιο κάτω παρατίθενται τα στοιχεία του Τραπεζικού Λογαριασμού, που μπορείτε να καταθέσετε ό,τι χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας.

ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΛΤΔ
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΙΒΑΝ: CY75 0070 3310 0000 0000 2099 1377
BIC: CCBKCY2N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ