aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠέφτουν οι υπογραφές με Κατελάρη

Πέφτουν οι υπογραφές με Κατελάρη

Η είδηση της επιθυμίας του Χάμπου Κατελάρη να μην αποδεχθεί την πρόταση του Απόλλωνα για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού τάραξε τα λιμνάζοντα νερά στο Κολόσσι.

Ακριβώς αντίθετα είναι τα δεδομένα με τον Φάνο Κατελάρη ο οποίος έκατσε και αυτός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας και είναι ένα βήμα πριν την ανανέωση της συνεργασίας του με τους γαλάζιους.

Από τη διοίκηση του Απόλλωνα εκτιμήθηκε η στάση του παίκτη, ο οποίος αφού άκουσε όσα του μετέφερε η διοίκηση σχεδόν άμεσα συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο για επέκταση της συνεργασίας του. Το συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και υπάρχει κοινή επιθυμία για να πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο για άλλα δύο ή τρία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ