aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠέδρο: «Μου βάζει περισσότερη πίεση, αλλά μου αρέσει»

Πέδρο: «Μου βάζει περισσότερη πίεση, αλλά μου αρέσει» [pics]

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πραγματοποίηθηκε απόψε στο ξενοδοχείο «Four Seasons» στη Λεμεσό η εκδήλωση γνωριμίας μετά δείπνου που έχει ετοιμάσει η διοίκηση της εταιρείας του Απόλλωνα. Το παρών τους δίνουν διοίκηση, ποδοσφαιριστές, χορηγοί και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των χορηγών της Εταιρείας, μεταξύ των οποίων και από το εξωτερικό. Ο Νίκος Κίρζης στην ομιλία του, είπε: «Είναι τιμή που είμαστε σε τελικό για δεύτερη σερί φορά σε τέσσερα χρόνια και τέταρτη σε επτά. Είναι πολύ σημαντικός ο τελικός κυπέλλου απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και ελπίζουμε το κύπελλο να μείνει στη Λεμεσό. Ευχαριστούμε τους χορηγούς και τον κόσμο μας που έκανε sold out στα εισιτήρια σε χρόνο ρεκόρ».

«Δεύτερο ανανεώσαμε το συμβόλαιο του προπονητή μας για έναν ακόμη χρόνο. Η απόφαση της διοίκησης δεν λήφθηκε τώρα, αλλά αρκετούς μήνες πριν. Η επιτυχία κάθε συλλόγου βασίζεται στη σταθερότητα στο τεχνικό επιτελείο και ο Πέδρο με το επιτελείο του έδειξαν πως μπορούμε να δούμε το μέλλον αυτής της ομάδας με αυτόν στο τιμόνι».

Από την πλευρά του ο Πέδρο Εμάνουελ, είπε: «Μπορεί να βρίσκομαι εγώ εδώ, αλλά όλοι δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά στο Κολόσσι. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και αυτή η ανανέωση ήταν φυσικό επακόλουθο. Μπορεί να μου βάζει περισσότερη πίεση η ανανέωση αυτή, αλλά αυτό μου αρέσει και είναι μέσα στα πλαίσια της δουλείας που γίνεται και τους στόχους που έχει θέση αυτή η ομάδα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ