Πέδρο: «Δεν είναι εύκολο, είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στην Κύπρο ο έμπειρος άσος του Απόλλωνα...

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Ζοάο Πέδρο. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στην Κύπρο, τον κορωνοϊό και τις πιθανότητες να επαναρχίσει το κυπριακό πρωτάθλημα.

Επίσης, ο έμπειρος Πορτογάλος στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στο να γυμνάζεσαι από το σπίτι και τόνισε πως μόλις βγει από την καραντίνα θα πάει για βουτιά στη θάλασσα!

Για τις οδηγίες που του δόθηκαν από τον Απόλλωνα: «Οι οδηγίες είναι να παραμείνουμε στο σπίτι μέχρι τις επόμενες οδηγίες».

Σχετικά με τη παραμονή του στο σπίτι τόνισε: «Δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν έχεις παιδιά και πρέπει να τους στερήσεις να βγουν έξω στο δρόμο, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα στο σπίτι για να αποσπάσουμε την προσοχή τους και να περάσουμε καλύτερα τον χρόνο».

Για το αν μίλησε με τους συμπαίκτες του: «Ναι, με μερικούς. Βασικά μιλάμε για την τρέχουσα κατάσταση. Πώς θα είναι στο μέλλον, πώς θα γίνει η καραντίνα, τέτοια πράγματα».

Αν παρακολουθεί την κατάσταση στην Πορτογαλία: «Βλέπω τα νέα κάθε μέρα και παρακολουθώ όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου».

Αναφορικά με την κατάσταση στη Κύπρο υπογράμμισε: «Εδώ μπήκαμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επίσης και τώρα μπορούμε να βγούμε μόνο στο δρόμο για να αγοράσουμε βασικά αγαθά, να πάμε στο φαρμακείο ή άτομα που πρέπει να πάνε για δουλειά. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σε έναν αριθμό και να πούμε τον λόγο για τον οποίο θέλουμε να βγούμε και τότε θα δώσουν (ή όχι) το οκ».

Για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα και αν μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση είπε: «Δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει ξανά. Διατηρώ την φόρμα μου στο σπίτι, έχω κάποια υλικά για να μπορώ να διατηρηθώ με ποδήλατο και υλικά γυμναστικής, καθώς και μερικούς υπαίθριους χώρους δίπλα στο σπίτι».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν τελειώσει η καραντίνα; «Θα πάω για μια βουτιά στη θάλασσα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ