aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠάθος και μόνο πάθος το σύνθημα

Πάθος και μόνο πάθος το σύνθημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τέτοιοι αγώνες, όπως ο αυριανός τελικός κυπέλλου, κρίνονται πολλές φορές και στις λεπτομέρειες. Στον Απόλλωνα, δεν θέλουν να αφήσουν τίποτε στην τύχη, γι’ αυτό και ο Πέδρο Εμανουέλ έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Πάθος και μόνο πάθος είναι το σύνθημα. Τους θέλει έτοιμους και φτιαγμένους για την κούπα.

Η διοίκηση έχει δώσει όλα τα εφόδια σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ενώ το πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου θα είναι επιπλέον κίνητρο. Οι τελευταίοι ανυπομονούν να δώσουν απαντήσεις και να γιορτάσουν το φινάλε της περιόδου με τίτλο. Προέχει, όμως, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μην κάνουν λάθη.

Η προσπάθεια θα αρχίζει από του να καταφέρει η άμυνα να μην δεχθεί γκολ. Με μηδέν παθητικό θα έχουν το πάνω χέρι. Όλοι γνωρίζουν πως αν ο Βάλε και οι «σωματοφύλακές» του διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα έχει τον τρόπο και τους ποδοσφαιριστές για να σκοράρει.

Ένα εικοσιτετράωρο… και κάτι για την έναρξη του τελικού, ο τεχνικός του Απόλλωνα δείχνει πάντως να έχει κατασταλάξει στην 11άδα. Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στα άκρα της άμυνας οι Στυλιανού, Βασιλείου.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Αγγελή με τον Φρέιρ και στη μεσαία γραμμή οι Σατσέτι, Κυριάκου και Ντα Σίλβα. Αν ο Στογιάνοβιτς κριθεί έτοιμος, θα μείνει στον πάγκο ο Κυριάκου. Όσον αφορά στο επιθετικό τρίο, αυτό θα το αποτελούν οι Πέδρο, Παπουλής και Γκιέ Γκιέ.

Έτοιμος, όπως έδειξε και στο διάστημα που αγωνίστηκε με την Ομόνοια, είναι και ο Μαγκλίστα, όμως το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε τον Απόλλωνα να παρατάσσεται αύριο με το 4-4-2, οπόταν θα χωρέσουν μαζί στην επίθεση οι Γκιέ Γκιέ και Μαγκλίτσα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ