Πατέρας Σάλαϊ: «Από τον πρόεδρο του Απόλλωνα εξαρτάται, τραβά προς Μπουντεσλίγκα»

Από τον προέδρο του Απόλλωνα εξαρτάται αν τελικά θα μετεγγραφεί σε άλλη ομάδα ο Ατίλα Σάλαϊ, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του σε ουγγρικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ δεν έκρυψε την ξεκάθαρη προτίμηση του γιου του για την Μπουντεσλίγκα.

Όλα όσα είπε ο πατέρας Σάλαϊ: 

«Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε ανατολικά, η καρδιά του τραβά προς την Μπουντεσλίγκα. Έχει κάθε πιθανότητα να μετεγγραφεί το καλοκαίρι, αλλά εξαρτάται πολύ από τον πρόεδρο του Απόλλωνα. Στο κλαμπ, τον λατρεύουν, τον περιμένουν, τον εκτιμούν και ενώ τείνουν να τον πουλήσουν, αλλά όχι με κάθε κόστος. Βρίσκεται σε εξαιρετικό μέρος τώρα, το κυπριακό πρωτάθλημα είναι δυνατό. Υπάρχουν πολλοί κορυφαίοι παίκτες της Ισπανίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας, η ποιότητα των αγώνων είναι καλή, οι ομάδες παίζουν γρήγορα. Είναι στην άμυνα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, μπορεί να μάθει πολλά από αυτούς».

Για την Εθνική Ουγγαρίας:

«Ήταν ομαδικός παίκτης, ζούσε και πέθανε για την ουγγρική εθνική ομάδα.Είναι πραγματικός μαχητής, όπως θα έλεγε ο Μάρκος Ρόσι, και όσο μπορώ να δω, ο ομοσπονδιακός χρειάζεται παίκτες αυτού του τύπου τώρα».

«Είναι καλό να βλέπουμε στα παιδιά και το προσωπικό ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν, βάζοντας την καρδιά και την ψυχή τους στο γήπεδο, δεν θα τα παρατήσουν ποτέ. Η ομάδα μπορεί ακόμα να επιτύχει πολύ ωραία αποτελέσματα σε αυτό το πνεύμα και είναι σαφές ότι αυτό το θετικό περιβάλλον έχει επίσης μεγάλη σχέση με την ανάπτυξη του Αττίλα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ